NEWS
Beauty bird
Η Sephora στηρίζει για ακόμη μία χρονιά την ΕΛΕΠΑΠ
1 παπαγαλάκι = 10€ = 1 φυσικοθεραπεία για ένα παιδί που την έχει ανάγκη
 
Το 2013 το Beauty Bird ρίχνεται στον αγώνα για την στήριξη των παιδιών με κινητικά προβλήματα.
 
Αυτό το απίθανο, εορταστικό νυκτοπούλι και πιστός φίλος της όμορφης συντρόφου του Άη Βασίλη, είναι ένα πανέμορφο μικρό παπαγαλάκι κακατούα που μας ικετεύει να το πάρουμε στο σπίτι μαζί μας! Με τα όμορφα φτερά του, αυτό το κομψό και εξωτικό χαριτωμένο παιχνίδι θα φέρει το χαμόγελο στα χείλη σας.
Μόλις φτερουγίσει λοιπόν, μία φορά, σημαίνει ότι πλέον θα έχει αποδεχτεί με χαρά το νέο του ρόλο ως μασκότ του πιο απίστευτου εορταστικού ροκ πάρτι.
 
 
Event για τα παιδιά στο Golden Hall
Για την ενίσχυση του σκοπού του Beauty Bird, διοργανώνουμε το Σάββατο, 23 Νοεμβρίου, από τις 12.00 έως τις 17.00, ένα διαδραστικό event για παιδιά στο εμπορικό κέντρο Golden Hall.  Μαζί μας θα είναι η εταιρεία Stick A Dream που με τα υπέροχα αυτοκόλλητα τοίχου ομορφαίνει τα παιδικά δωμάτια.   
Ο γνωστός εικονογράφος παιδικών βιβλίων Γιώργος Σγουρός θα βρίσκεται εκείνη την ημέρα μαζί μας για να σκιτσάρει τους μικρούς μας φίλους. Ταυτόχρονα όλα τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν με τη δική τους έμπνευση και χρώματα της επιλογής τους το παπαγαλάκι μας...!
 
 
Λίγα λόγια για την ΕΛΕΠΑΠ
Η ΕΛΕΠΑΠ είναι το πρώτο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό σωματείο στην Ελλάδα το οποίο παρέχει υπηρεσίες αποκατάστασης σε παιδιά από το 1937. Σήμερα διαθέτει 6 παραρτήματα σε όλη τη χώρα. Η ΕΛΕΠΑΠ μεριμνά για τη λειτουργική αποκατάσταση των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, ενδεικτικά: Εγκεφαλική παράλυση, Νευρομυικές παθήσεις, Σύνδρομα με συνοδά κινητικά προβλήματα, Εγκεφαλοπάθειες, Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, Κακώσεις νωτιαίου μυελού, Μυελομηνιγγοκήλη, Σκολίωση, Κύφωση, Βλαισοπλατυποδία φροντίζοντας παράλληλα για την πλαισίωση των οικογενειών τους. 
 
Η ΕΛΕΠΑΠ σήμερα λειτουργεί σε άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Χανιά, Βόλο και Αγρίνιο), στελεχωμένη με υψηλής επιστημονικής εξειδίκευσης προσωπικό, εφαρμόζει ολιστική προσέγγιση των παιδιών με κινητικές αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες, ανταποκρινόμενη σε όλες τις εξελικτικές ανάγκες του κάθε παιδιού ψυχοκινητική ανάπτυξη, λειτουργικότητα, αυτοεξυπηρέτηση, λόγος και επικοινωνία, γνωστική και ψυχοσυναισθηματική  ενδυνάμωση, ενίσχυση κοινωνικών και μαθησιακών –σχολικών  δεξιοτήτων, υποστήριξη στη  σχολική και κοινωνική ένταξη  και αντιμετωπίζει την ανάπτυξη ως μια πολυδιάστατη και δυναμική διαδικασία.
 
Η ΕΛΕΠΑΠ προσφέρει μια σειρά ολοκληρωμένων προγραμμάτων αναπτυξιακής παρέμβασης για παιδιά βρεφικής και νηπιακής- προσχολικής ηλικίας, παρακολουθεί συνεχώς τις διεθνείς επιστημονικές εξελίξεις, συμμετέχει και διοργανώνει διεθνή επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες, φροντίζοντας παράλληλα για τη στήριξη των οικογενειών των παιδιών που παρακολουθούν τα προγράμματά της, έτσι ώστε να συνάπτεται μια ισχυρή συμμαχία μεταξύ διεπιστημονικής ομάδας της ΕΛΕΠΑΠ και της κάθε οικογένειας και παιδιού μέσα σε κλίμα αλληλεγγύης, συνεργασίας και εμπιστοσύνης.
 
Τα έσοδα από τις πωλήσεις του Beauty Bird θα διατεθούν για τη στήριξη του έργου της ΕΛΕΠΑΠ. 
Τιμή €10
 
Το Beauty Bird θα διατίθεται αποκλειστικά στα Sephora από τον Νοέμβριο του 2013.
Ο οίκος ZOLOTAS εισέρχεται σε μια νέα εποχή, εγκαινιάζοντας το νέο ηλεκτρονικό του κατάστημα και υπόσχεται στους πελάτες του, τόσο της Ελλάδας ...
Το CU Φοιτηtour είναι μία σειρά περιηγήσεων για φοιτητές που μόλις μετακόμισαν σε νέες πόλεις.
Comments